خانه / جهانگردی / اخذ ویزای تایوان

اخذ ویزای تایوان

جمهوری چین که امروزه با نام های مختلفی همچون تایوان ، نیز شناخته می شود.کشوری در شرق آسیا می باشد که از مجموعه جزایری کوچک تشکیل شده است.از منظر تقسیمات کشوری در قرون گذشته این شرکت با خاک چین مرتبط بود ولی کم کم با حرکت زمین از آن جدا شد.هم اکنون پایتخت تایوان شهر ، تایپه می باشد.یکی از مواردی که در مواقع مهاجرت باید دقت کرد وضعیت سیاسی آن کشور هست ، متاسفانه وضعیت سیاسی این کشور کاملا مبهم و پیچیده است.و این امر به دلیل جنگ های داخلی فراوان آن می باشد.به همین سبب برای اخذ ویزای آن بهتر است که افراد دقت بیشتری را به خرج دهند.

واحد پول تایوان، دلار تایوان با که سنت نیز نام دارد. صادرات تایوان را عمدتاً کامپیوتر و قطعات آن، لوازم الکترونیکی،  تشکیل می‌دهند.

201562713353557a

( تصویر ماهواره ای از جزیره تایوان )

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای نمایشگاهی یا توریستی تایوان :

۱) اسکن گذرنامه

۲) مدارک شغلی مرتبط با نمایشگاه و یا دعوت کننده ( معرفی نامه یا روزنامه رسمی یا جواز کسب / ترجمه شده)

۳) اثبات تمکن مالی

۴) مشخصات جهت تکمیل فرم : ( فعالیت شرکت یا جواز کسب،سمت،میزان درآمد ) ، نام پدر و مادر و همسر و تاریخ تولد دقیق آنها ، آدرس منزل و محل کار و شماره تلفن وفکس،ترجمه شناسنامه ، کدپستی ، دو قطعه عکس.

Visa Taiwan

مدارک لازم برای درخواست ویزای دانشجویی تایوان  :

فرم پذیرش از دانشگاه به ۲ زبان چینی و انگلیسی .

گواهی هزینه پرداخت هزینه دانشگاه برای یکسال (برای افرادی که بورس نیستند) .

گواهی که نشان دهد قبلاً در کشور چین تحصیل کرده اید یا خیر .

تکمیل ۲ فرم اپلیکیشن { لینک دریافت فایل PDF }

کپی و اصل پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار .

۲ قطعه عکس در ابعاد تصویر پاسپورت (حداقل برای ۳ ماه گذشته) .

نگارش انگیزه نامه برای تحصیل در تایوان .

گواهی عدم سوء پیشینه از پلیس .

ارائه گواهی حساب بانکی به مقدار ۸۰ هزار دلار تایوان .

هزینه اقدام برای ویزای دانشجویی ۴۵ دلار امریکا می باشد.

پس از ورود به سفارت تایوان در امارات(دبی) هزینه صندوق سفارت عادی ۱۸۵ درهم / فوری ۲۸۰ درهم بوده و هزینه۲۵۰ دلار بابت اقدامات قبل سفارت انجام می گیرد و خود مسافر شخصا می بایست جهت مصاحبه به سفارت تایوان در دبی مراجعه نماید .همچنین مدت زمان اخذ ویزای تایوان از سفارت دبی ۲ الی ۳ روز با مدت اقامت ۷ الی ۱۴ روز در تایوان می باشد و اعتبار ویزا نیز طبق تاریخ پرواز تعیین می شود .

امتیاز شما
[Total: 52 Average: 3.1]

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *