خانه / جهانگردی / دریافت ویزای اسپانیا

دریافت ویزای اسپانیا

ویزای توریستی اسپانیا شامل افرادی می‌شود که قصد اقامت کوتاه‌مدت در اسپانیا به منظور تفریح و بازدید داشته باشند؛ ویزای توریستی اسپانیا برای دو هفته تا سه ماه صادر می‌شود و به مسافر اجازه‌ی کار یا اقامت بیشتر از مدت زمان ویزا را نمی‌دهد.
جهت تقاضای روادید اسپانیا، حضور متقاضی الزامی است و مصاحبه صورت می‌گیرد. برای دریافت فرم تقاضای روادید و تعیین وقت مصاحبه، باید به دفتر کنسولی سفارت اسپانیا در تهران مراجعه کنید؛امکان تعیین وقت از طریق تلفن وجود ندارد.

دوستان عزیز توجه داشته باشند که *به دلیل تعداد زیاد متقاضیان در ماه‌های تابستان و همچنین قبل از تعطیلات نوروز، ممکن است تعیین وقت مصاحبه چند هفته طول بکشد، علاوه بر این بررسی مدارک و صدور ویزا نیز ممکن است زمان بیشتری نیاز داشته باشد. بهتر است برای قطعی‌کردن تاریخ سفر، به این زمان‌ها توجه داشته باشید.  *

آدرس سفارت اسپانیا در تهران: دروس، بلوار شهرزاد، خیابان شادی، کوچه اول شرقی، شماره ۱۰.

ساعات کاری:یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۹ صبح تا ۱۶ (عصر)

اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری تکمیل فرم درخواست روادید کشور مربوطه است. در زمان مصاحبه، فرم تقاضای ویزا را باید همراه با دیگر مدارک ارائه دهید.
دوستان عزیز توجه کنید: اگر خانوادگی سفر می‌کنید برای هر کدام از اعضاء باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.
فرم تقاضای روادید در دو نسخه باید تکمیل شود.

مدارکی که باید علاوه بر فرم، در وقت ملاقات و انجام مصاحبه همراه داشته باشید، شامل موارد زیر است:
توجه : از همه‌ی مدارک باید یک کپی هم موجود باشد؛ اصل مدارک بعد از مطابقت به شما برگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی شما در سفارت اسپانیا می‌ماند.
کلیه‌ی مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی به زبان انگلیسی شده باشند.
در صورت عدم پذیرش شما برای ویزای اسپانیا، مدارک بازگردانده نخواهد شد.

__________________________

مدارک موردنیاز:

۱-شناسنامه ایرانی

۲-گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار

۳-دو قطعه عکس رنگی ۴*۶

*بدون هیچگونه فتوشاپی!*

۴-دعوت نامه

۵-اجازه‌ی کتبی و رسمی پدر یا مادر یا قیم قانونی؛ برای کودکانی که تنها یا به همراه شخص ثالثی سفر می‌کنند.

۶-اسناد رسمی و شغلی منابع مالی

۷-بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد اسپانیا

۸-فاکتور پرداخت شده هتل

۹-بیمه مسافرتی

___________

بررسی اولیه‌ی مدارک به منظور صدور روادید ۲ هفته به طول می‌انجامد؛ ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموماً تا ۶ هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، مشخص شده است که شما واجد دریافت روادید هستید یا نه.

امتیاز شما
[Total: 8 Average: 2.5]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ سوال زیر را وارد کنید * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.