خانه / جهانگردی / مدارک ویزای گرجستان

مدارک ویزای گرجستان

ویزای گرجستان

اگر قصد سفر به کشور گرجستان را دارید ,در ابتدا شما باید ویزای گرجستان را داشته باشید که ما برای شما راهنمایی میکنیم تا بتوانید ویزای گرجستان را تهیه کنید.

برای اخذ ویزای گرجستان شما می توانید از دو طریق اقدام کنید :

روش اول برای دریافت ویزای گرجستان می توانید از طریق وب سایت ویزای الکترونیکی گرجستان اقدام کنید که شما باید در سایت چند فرم را تکمیل و برای پرداخت هزینه ی آن از طریق کارت های اعتباری ویزا و مستر انجام بدهید.

روش دوم برای دریافت ویزای گرجستان می توانید به سفارت مراجعه کنند و خود شخص ویزا گیرنده باید مراحل کار انجام بدهید.

روش سوم برای دریافت ویزای گرجستان می توایند به دفتر گردشگری مراجعه و یا تماس بگیرید تا برای شما راهنمایی لازم را انجام بدهند.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای گرجستان:
۱-  اسکن رنگی پاسپورت   ۲-    اسکن رنگی عکس ۶ در۴

نکات قابل توجه برای ویزای گرجستان این می باشد که شما باید حدود ۵ روزکاری برای بورسه ویزا از شما زمان ببرد.

ویزای دریافتی گرجستان ۳ ماه اعتبار دارد که شما می توانید ۳۰ روز اقامت داشته باشید.

عکس مورد استفاده که سایز آن ۴در ۶ می باشد باید رنگی باشد.

باید شما برای رزرو هتل اقدام کنید و هزینه جداگانه آن را پرداخت کنید.

هزینه اخذ ویزای گرجستان هم ۴۰ دلار می باشد.

امتیاز شما
[Total: 23 Average: 2.6]
مدارک ویزای گرجستان نوشته شده توسط مقداد میانگین امتیاز ها 2.6/5 - 23 کاربر امتیاز داده اند

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ سوال زیر را وارد کنید *