خانه / جهانگردی / اخذ ویزای روسیه

اخذ ویزای روسیه

ویزای توریستی روسیه و مدارک لازم جهت اخذ آن:

ویزای توریستی روسیه ویزایی ایست که به افرادی داده می شود که قصد سفر به این کشور را دارند و مدت آن به صورت محدود و دو هفته ای می باشد و از روز صدور این ویزا روز شمار دو هته ای آن آغاز می گردد. در مدت زمانی که ویزا اعتبار داشته باشد متقاضی می تواند در کشور روسیه اقامت کند مسافرین برای اخد ویزا روسیه نیازی به مصاحبه نداشته و حتی نیاز به حضور متقاضی برای گرفتن آن نیست. لازم به دکر است که اگر شخص متقاضی برای فعالیتی غیر از گردشگری مثلا انجام فعالیت های تجاری قصد گرفتن ویزا روسیه برای رفتن به این کشور را داشته باشد قوانین درخواست متفاوت بوده و نیاز به حضور شخص برای گرفتن ویزا می باشد.

برای رفتن به تور روسیه ، تور سوچی و تور سنت پترزبورک به ویزای روسیه نیازمند دارید .

visa-flag-russia

همان گونه که همه اطلاع دارید اولی قدم برای گرفتن ویزای اقامتی در یک کشور تهیه و تکمیل فرم تقاضای روادید می باشد.

برای تهیه ی این فرم می توان به بخش کنسولی سفارت روسیه در ایران مراجع نمود و برای تکمیل مراحل به همراه سایر مدارک برای ویزا اراءه نمود. توجه شود که فرم تقاضای روادید باید برای هر مساور به صورت جداگانه و در دونسخه ی مجزا تکمیل گردد.((هر شخص دو نسخه تهیه و آن را تکمیل کند.))

آدرس سفارت روسیه در ایران: تهران، خیابان نوفل‌لوشاتو، شماره ٣۹.

تلفن های تماس: ٦٦٧٢٨٨٧٣-٠٢١ و ٦٦٧٢٨٨٧٤-٠٢١

آدرس اینترنتی: http://www.rusembiran.ru

ساعت کاری: یکشنبه تا پنج‌شنبه ۱۷-۸

توجه داشته باشید که کم هزینه ترین و بهترین راه برای گرفتن ویزا مراجعه ی شخص است.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای روسیه:

این مدارک علاوه بر فرم تقاضای روادید باید به بخش کنسولی _کنسول گری_ روسیه در هنگام درخاست تسلیم شوند.

۱_ شناسنامه ی ایرانی

۲_ گذرنامه

صفحاتی که لازم است از آن ها کپی گرفته شود عبارت اند از: صفحات یک تا پنج و به علاوه ی صفحاتی که در آن ها مهر روادید خورده است.

توجه داشته باشید که گذرنامه ی اشخاص باید شش ماه بیشتر از تاریخ سفر آن ها باشد.

۳_ یک قطعه عکس

شرایط عکس:زمینه ی عکس روشن و در ابعاد ۳*۴ تهیه شود و کاملا شبیه چهره ی فعلی فرد باشد. ((تا حد امکان برای این کار چند روز قبل عکس جدید تهیه نمایید.))

به این نکته نیز توجه کنید که برای هر کدام از اشخاص همراه در گذرنامه نیز یک قطعه عکس الزامی می باشد.

۴ _ بلیط رفت و برگشت باید قطعی شده و در اختیار متقاضی باشد

لازم است بدانید این روادید به دو صورت عادی و فوری برای اشخاص صادر میشود.تفاوت آن ها در مدت زمان اخذ و هزینه یآن ها می باشد به گونه ای که صدور ویزای عادی حدود یک هفته زمان می برد و قیمت آن چیزی در حدود سیصدو پنجاه هزار تومان است و در عوض ویزای فوری در مدت زمانی در حدود سه روز آماده می شود و قیمتی حدود ششصد هزار تومان دارد.

بهترین فصل  تور روسیه تایستان است ، آفر های تور روسیه

امتیاز شما
[Total: 140 Average: 2.7]

یک دیدگاه

  1. سلام.برای ورود به روسیه اگه از سنت پترزبورگ وارد بشیم مشکلی وجود دارد؟احتمال دیپورت شدنمون هست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ سوال زیر را وارد کنید * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.