خانه / جهانگردی / ویزای یونان

ویزای یونان

روادید توریستی یونان به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد بازدید از این کشور را دارند؛ این ویزا معمولاً به صورت یک ماهه صادر شده و متقاضی اجازه‌ی اقامت بیشتر از سی روز بعد از تاریخ صدور ویزا را ندارد.  و قابل تمدید هم نیست.

در صورت تقاضای ویزای یونان مصاحبه انجام می‌گیرد و حضور متقاضی ضروری است. وقت مصاحبه تنها به صورت تلفنی داده خواهد شد.

آدرس سفارت یونان در تهران: خیابان آفریقا،بلوار ‏اسفندیار،پلاک ۴۳‏

اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای روادید است؛ جهت درخواست ویزای یونان، فرم مربوطه را باید از وب‌سایت سفارت یونان دانلود کنید.

آدرس اینترنتی : http://www.ypex.gov.gr/tehran

دوستان عزیز توجه فرمایند که:اگر شما به صورت خانوادگی سفر میکنید لازم است که برای تک تک افراد فرم پر کنید.

مدارک مورد نیاز ویزا یونان :

۱-شناسنامه ایرانی

۲-گذرنامه(که حداقل باید ۶ ماه اعتبار داشته باشد.)

۳-سه قطعه عکس رنگی(دوستان عزیز توجه داشته باشند که در عکس نباید هیچ ویرایشی صورت بگیرد*فتوشاپ*)

۴-اسناد رسمی شغلی و مالی

توجه: مدت و قصد سفر باید با سطح امکانات مالی متناسب باشد. این میزان بر اساس حداقل حقوق روزانه ضرب در تعداد روزهای اقامت در فرانسه تعیین می‌گردد.
– برای صاحبان صنوف، تجار، صاحبان صنایع : سند قانونی ثبت مؤسسه، صورت‌حساب بانكی شامل مشروح عملیات بانكی ماه آخر یا دفترچه حساب پس‌انداز با تاریخ گشایش حساب.
– برای حقوق‌بگیران : گواهی اشتغال به كار شامل تاریخ دقیق شروع به كار و مدت مرخصی، فیش حقوق ماه قبل و صورت‌حساب بانكی شامل مشروح عملیات بانكی ماه آخر یا دفترچه حساب پس‌انداز با تاریخ گشایش حساب.
– برای کارکنان مستقل و مشاغل آزاد : کارت صنفی، ‌صورت‌حساب بانكی شامل مشروح عملیات ماه آخر یا دفترچه حساب پس انداز با تاریخ گشایش حساب.
– برای اشخاص تحت تكفل ( زنان خانه‌دار یا فرزندان)؛ گواهی کار، صورت‌حساب بانكی شامل مشروح عملیات بانكی ماه آخر یا دفترچه حساب پس‌انداز متكفل (شوهر یا پدر) با تاریخ گشایش حساب.

۵-گواهی اشتغال به تحصیل*مخصوص دانش اموزان و دانشجویان محترم*

۶-یک سند مالکیت با ترجه رسمی زبان انگلیسی

۷-بیمه مسافرتی

۸-بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد یونان.

۹-در صورت لزوم، فاکتور پرداخت‌شده‌ی هتل برای کل مدت اقامت.

دوستان عزیز توجه داشته باشند که:ررسی اولیه‌ی مدارک به منظور صدور روادید ۳ هفته به طول میکشد؛ هزینه‌ی بررسی مدارک و صدور ویزا حدودا ۱۵۰ هزار تومان خواهد بود و ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموماً تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، مشخص شده است که شما واجد دریافت روادید هستید یا نه!.

___________

همچنین دوستان عزیز میتوانند با مراجعه به این صفحه از تورهای اروپا+یونان با خبر شوند.

امتیاز شما
[Total: 1 Average: 4]

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ سوال زیر را وارد کنید * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.