خانه / جهانگردی / راهنمای ویزای توریستی کانادا

راهنمای ویزای توریستی کانادا

اگر قصد دارید به عنوان کار، مطالعه یا ملاقات اقوام و خانواده و یا بازدید از مکان های گردشگری و تفریحی به کانادا سفر کنید باید قبل از هر کاری ویزای توریستی کانادا بگیرید.ما در این مقاله برای شما راهنمایی لازم برای دریافت ویزای توریستی کانادا و همچنین اطلاعات لازم برای این سفر برای شما بیان می کنیم.

به یاد داشته باشید شما می توانید برای دریافت ویزای کاناندا ,بصورت بلند مدت دریافت کنید,یعنی اینکه ویزای چند بار ورود در خواست بدهید که به مدت ۱۰ سال اعتبار دارد و دیگر نیازی به درخواست مجدد صدور ویزا ندارید,یا اینکه می توانید ویزای یک بار ورود در خواست بدهید که مدت اعتبار آن شش ماه می باشد و مدت زمانی که می توانید در کاناندا بمانید با ویزای یک بار ورود حداقل ۱۳۳ روز می باشد.

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی کانادا

۱- ارائه گذرنامه معتبر با حداقل شش ماه اعتبار

۲- یک قطعه عکس جدید ۴٫۵ * ۳٫۵ رنگی با زمینه سفید

۳- ترجمه شناسنامه، سند ازدواج( در صورت متاهل)، اسناد ملکی، رضایت نامه محضری برای فرزندانی که با یکی از والدین خود سفر می کنند. باید تمام مدارک را ترجمه کنید و برای بهتر بودن کار آن را برابر اصل کنید.

۴- تکمیل فرم هایی که از سفارت کانادا دانلود کرده اید برای هر فرد بصورت جدا.

اما اگر شما در ایران شاغل می باشید باید این مدارک رو هم برای ویزای توریستی کاناندا ارائه بدهید:

۱- کارخانه داران و صاحبان مشاغل آزاد:ترجمه پروانه بهره برداری، ترجمه جواز کسب، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده و ترجمه لیست پرداخت بیمه

۲- تجار:ترجمه کارت بازرگانی، گواهی اتاق بازرگانی، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده و ترجمه لیست پرداخت بیمه

۳- کارفرمایان:ترجمه “آگهی تاسیس”، “آگهی تغییرات” و آگهی تصمیمات” شرکت در روزنامه رسمی، ترجمه لیست بیمه و فیش حقوقی دو ماه آخر کارمندان، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، نامه تمکن بانک شرکت و ریزپرینت ۴ ماه آخر به لاتین

۴- کارمندان:گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر یا سوپروایزر و مدت زمان موافقت شده با مرخصی)، ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر، ترجمه لیست بیمه دو ماه آخر و ترجمه حکم کارگزینی

۵- مهندسان:ترجمه پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت

۶- بازنشستگان: ترجمه حکم بازنشستگی و ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر بازنشستگی

مدارک مورد نیاز مالی برای ویزای توریستی کانادا

۱- نامه تمکن بانک و ممهور شده به مهر امور بین الملل، همچنین گردش چهار ماهه حساب

نکته:برای تکمیل مدارک باید شما اگر که برای سری اول قصد رفتن به کانادا دارید و فقط قصد تفریحی و بازدید از مکان های گردشگری کانادا دارید باید مدارک مبنی بر رزرو هتل، شرح برنامه سفر و همچنین بلیط رفت و برگشت به کانادا را جز مدارک خود به سفارت تحویل بدهید,اما اگر برای رفتن به کانادا شما دعوت نامه دارید باید شما مشخصات کامل دعوت کننده و متقاضی که در دفاتر رسمی به ثبت رسیده باشد و همچنین مدارک فرد دعوت کننده شامل: کارت شهروندی، پاسپورت کانادایی، شناسنامه کانادایی یا کارت اقامت، گواهی اشتغال به کار، نامه بانک، برگه های مالیاتیو فرم های T4 یا T1 از سوی فرد دعوت کننده را تحویل سفارت بدهید.

امتیاز شما
[Total: 2 Average: 4.5]

4 دیدگاه

  1. سلام
    من چند ماه پيش ويزاي توريستي كانادا اقدام كردم
    كه ريجكت شدم.
    دليلش رو زده بود تاريخچه سفري
    لطفا اگر کسی اطلاع داره راهتمایی کنه .

  2. الان سالهاست که پروسه ویزای کانادا آنلاین شده

  3. گردش سه ماهه و تمكن مالي حداقل چقدر بايد باشد؟

  4. من ويزا مولتي كانادا رو گرفتم و ١٠ ساله هم دادن ميخواستم بدونم كه با وجود اينكه مدت اعتبار پاسپورت تو ايران ٥ ساله است . آيا پاسپورت قديم و جديد بفرستم براي سفارت دوباره تمديد مي كنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ سوال زیر را وارد کنید * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.