خانه / جهانگردی / ویزای توریستی آمریکا

ویزای توریستی آمریکا

در این مقاله سعی داریم شما را با انواع ویزا های آمریکا و همه مواردی که لازم است در مورد آنها بدانید آشنا سازیم تا اگر قصد سفر به آمریکا را داشتید با مشکل مواجه نشوید.

ویزای توریستی آمریکا   (B1 | B2) چیست؟

ویزای B1 ویزای آمریکا است که مختص اعمال توریستی است و به کسانی داده می شود که با یکی از اهداف زیر قصد سفر به آمریکا را داشته باشند:

سرمایه گذاری در امریکا

انجام امور استخدام در امریکا

انجام مذاکرات بازرگانی و تجاری

بازدید از مکانهای تجاری و بازرگانی

انجام امور بازگانی (صادرات و واردات)

انجام ماموریت های شغلی کوتاه مدت

America tourist visa

کمترین زمان اعتبار این ویزا ها به سه ماه می رسد که اگر بار اولی است که به آمریکا سفر می کنید این ویزا شش ماهه صادر خواهد شد.

ویزای B2 به کسانی تعلق می گیرد که هدف آنها از سفر به آمریکا به موارد بالا محدود نمی شود و هدف های زیر را دارند. این ویزا نیز نوعی ویزای توریستی آمریکا است:

شرکت در برنامه های بشردوستانه

شرکت در نمایشگاههای بین المللی

دیدار از اقوام و دوستان مقیم آمریکا

بازدید از مکانهای آموزشی و یا ورزشی

جهت انجام معایتان پزشکی در آمریکا

تفریح و بازدید از جاذب های توریستی آمریکا

شرکت در سمینارها و دوره های اموزشی کوتاه چندروزه مرتبط با شغل و تحصیلات متقاضی.

مدارک مورد نیاز جهت ویزای توریستی آمریکا

۱- متنی که هدف و قصد شما را از سفر به آمریکا مشخص می کند. قصد شما باید حول یکی از موضوعات زیر باشد:

دیدار از اقوام و بستگان

معالجه پزشکی و درمان

شرکت در همایش ها و سمینارهای علمی مرتبط

شرکت در برنامه های مرتبط با اهداف بشر دوستانه و حقوق بشر در امریکا

بازدید و شرکت در جلسات اداری بازرگانی،سرمایه گذاری و مذاکرات تجاری یا مصاحبه کاری

۲- تحویل برنامه خود در سفر و زمان بندی آن. مشخص کردن تفریحی و یا کاری بودن برنامه سفر

۳- تحویل اصل مدرک گذر نامه یا پاسپورت و تهیه کپی از صفحات اول آن و صفحاتی که مهر ویزا های قبلی سفر به آمریکا و یا کشور های دیگری که به آن سفر کرده اید ( در صورت رفتن به این سفر ها در گذشته ) در آن موجود باشد و همین طور صفحاتی که حاوی مطالب مهم و ارزشمندی هستند و هم چنین صفحاتی که در آن ها وجود مهر ورود و خروج به کشور محل اقامت و کشوری که قصد سفر به آن را دارید مندرج شده باشد و قابل رویت باشد .

۴-  ارائه مدارک مالی، شخصی که ضمانت شما را بر عهده دارد و یا اگر توسط کسی به صورت مالی حمایت می شوید آن را مشخص کنید.

۵- مشخص کردن حساب و مدارک بانکی برای این که مشخص شود متقاضی شاغل حقوق و درآمد ماهیانه دارد و یا با دریافت حقوق بازنشستگی زندگی خود را تامین می کند.

۶- مشخص کردن میزان درآمد سالیانه خودتان که در سال جاری و سال گذشته چقدر درآمد داشته اید توسط ارائه نامه ای معتیر و قابل استناد.

۷-  تحویل دادن و تکمیل کردن تمامی وایسته هایی که نشان خواهند داد شما به کشور خود به همین دلایل باز خواهید گشت و شما را به بازگشت پایبند می کند.

وابستگی خانوادگی و عاطفی شامل همسر، فرزند و والدین

وابستگی های خاص مذهبی و اعتقادی به کشور محل اقامت

وابستگی های مالی شامل اسناد ملک مسکونی یا تجاری و کلیه دارایی های ملکی

وابستگی های فرهنگی و اجتماعی مانند وابسته بودن به یک گروه خاص فرهنگی و یا اجتماعی

وابستگی شغلی و کسب و کار نشان دهنده وابسته بودن به شرکت یا سازمانی در کشور محل اقامت

وابستگی های تحصیلی، در خصوص افرادی که در کشور محل اقامت خود در حال تحصیل می باشند

مرخصی،مدارک استخدام، شرح وظایف و یا وابستگی های به کسب و کار شخصی و ارائه مدارک ثبت شرکت،تعداد کارمندان، مدارک مالیاتی و….

۸-  تحویل دادن بلیط رفت و برگشت خود به آمریکا البته در صورت تهیه کردن.

 

 

امتیاز شما
[Total: 7 Average: 1.9]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ سوال زیر را وارد کنید * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.