خانه / تور ایرانگردی - جاذبه های گردشگری ایران - دیدنی های ایران / اخذ ویزای ایران برای اتباع خارجی و غیر ایرانی

اخذ ویزای ایران برای اتباع خارجی و غیر ایرانی

چگونگی اخذ ویزای ایران برای اتباع خارجی و غیر ایرانی

شرایط لازم برای اخذ ویزای ایران

شما این امکان را داید که خودتان شخصا در وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران حاضر شوید و برای اخذ ویزای ایران برای اتباع خارجی دست به کار شوید. اما می توانید برای این که دردسرتان کمتر شود و به سهولت این کار را انجام دهید به یکی از آژانس های مسافرتی که دارای مجوز اخذ ویزای ایران هستند مراجعه کنید و از دوندگی های بی مورد بین سازمان های مختلف رها شوید و از مدت زمانی که برای صدور روادید لازم است طی شود بکاهید.

 

Passports

در روش دومی که ذکر شد دعوت نامه ای از شوی آژانس برای فرد متقاضی صادر خواهد شد. در مرحله بعد پس از موافقت دولت جمهوری اسلامی ایران به دریافت روادید از سوی آژانس کد دعوت نامه به متقاضی داده می شود و آن فرد به کنسولگری مراجعه می کند و ویزای خود را با تحویل دادن این کد در اختیار می گیرد.

اعتبار ویزای ایران ۶۰ روز است و این مدت برای میهمانان و مسافرین به مدت ۳۰ روز است. حتی اگر وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران موافقت نماید این مدت می تواند به ۶۰ روز افزایش بیابد.

در صورت اقامت بیش از مدت تعیین شده در روادید کشور ایران شما مرتکب قانون شکنی شده و مجرم خواهید بود.

همگی افرادی که روادید ایران را دارند پس از ورود به جمهوری اسلامی ایران ملزم به اجرای قوانین ایران می باشند.

برای انجام مراحل اخذ دعوت نامه توریستی ایران یا همان ویزای ایران ۷ الی ۱۰ روز کاری زمان مورد نیاز می باشد.

اختیار تام در دسترس دولت جمهوری اسلامی ایران در صدور یا عدم صدور روادید می باشد.

توسط میهمان محل اخذ روادید مشخص می شود.

کلیه مدارکی که برای اخذ ویزای ایران نیاز خواهید داشت:

  1. کامل کردن فرم شماره یک

مشخصات کامل شخص دعوت کننده (میزبان) + اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه شخص دعوت کننده (میزبان) + کد ملی شخص دعوت کننده (میزبان)

  1. کامل کردن فرم شماره دو

مشخصات کامل شخص دعوت شونده (میهمان) + اسکن رنگی گذرنامه شخص دعوت شونده (میهمان)

  1. کامل کردن فرم شماره سه

تعیین مکان اقامتی شخص دعوت شونده (میهمان)

  1. پرداخت هزینه ها و دریافت کد رهگیری
امتیاز شما
[Total: 100 Average: 3]

4 دیدگاه

  1. چطور میتونم ویزای ایران رو اخذ نماییم

  2. سلام من ٤ تا مسافراي انگليسي دارم چه مداركي بايد ازشون داشته باشم؟؟ و چه مبلغي بايد بپردازم ؟؟ چه مدت طول ميكشه
    مرسي
    نجفي

  3. می بخشید من چگونه می توانم ویزای ایران را دریافت کنم

  4. ایا امکان صدور دعوتنامه یکساله ایتالیا که محل درخواست ان میلان باشد و و امکان ورود و خروج متعدد داشته باشد وجود دارد؟؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ سوال زیر را وارد کنید * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.